Moncler Online
dette er den nye
Medi
HomePost
ProduktsortimentAktueltBlåreseptRefusjonsordningBrystproteserOm Medi Buskerud
Om oss

Moncler Salg



BAKGRUNN: Intensiteten av kjemoterapi og behov for ekstra strålebehandling hos pasienter med avansert stadium Hodgkins lymfom har vært uklart. Vi gjorde en prospektiv randomisert klinisk studie sammenligner to redusert intensitet kjemoterapi varianter med vår forrige standard regime. Kjemoterapi ble etterfulgt av PET-guidede radiotherapy.METHODS: I denne parallellgruppe, åpen, multisenter, non-inferiority studie (HD15), 2182 pasienter med nylig diagnostisert avansert stadium Hodgkins lymfom i alderen 18-60 år ble randomisert til å få enten åtte sykluser av BEACOPP (eskalert) (8 × B (esc) gruppe), seks sykluser av BEACOPP (eskalert) (6 × B (esc) gruppe), eller åtte sykluser av BEACOPP (14) (8 × B (14) gruppe ). Randomisering (1: 1: 1) ble gjort sentralt av stratifisert minimalisering. Non-inferiority av det primære endepunktet, frihet fra behandlingssvikt, ble vurdert ved hjelp av gjentatte CI'er for hazard ratio (HR) i henhold til intention to treat-prinsippet. Pasienter med vedvarende masse etter kjemoterapi måler 2 · 5 cm eller større og positive på PET-skanningen mottatt tilleggs strålebehandling med 30 Gy; negativ prediktiv verdi for svulst gjentakelse av PET ved 12 måneder var et uavhengig endepunkt. Denne rettssaken er registrert med Current kontrollerte studier, ISRCTN32443041.FINDINGS Nummer: Av de 2182 pasientene som deltok i studien ble 2126 pasienter inkludert i intention to treat analyse sett, 705 i 8 × B (esc) gruppe, 711 i 6 × B (esc) gruppe, og 710 i (14) gruppe 8 × B. Frihet fra behandlingssvikt var sekvensielt non-inferior for 6 × B (esc) og 8 × B (14) grupper sammenlignet med 8 × B (esc). 5-års frihet fra behandlingsfeilrater var 84 · 4% (97 · 5% KI 81 · 0-87 · 7) for 8 × B (esc) gruppe, 89 · 3% (86 · 5-92 · 1) for 6 × B (esc) gruppe, og 85 · 4% (82 · 1-88 · 7) for B (14) gruppe 8 × (97 · 5% KI for forskjell mellom 6 × B (esc) og 8 × B (esc) var 0 · 5-9 · 3). Total overlevelse i de tre gruppene var 91 · 9%, 95 · 3%, og 94 · 5% henholdsvis, og var betydelig bedre med 6 × B (esc) enn med 8 × B (esc) (97 · 5% KI 0 · 2-6 · 5). 8 × B (esc) gruppen viste en høyere dødelighet (7 · 5%) enn 6 × B (esc) (4 · 6%) og 8 × B (14) (5 · 2%) grupper, hovedsakelig på grunn av forskjeller i behandlingsrelaterte hendelser (2 · 1%, 0 · 8%, og 0 · 8%, henholdsvis) og sekundære maligniteter (1 · 8%, 0 · 7%, og en · 1%, henholdsvis). Negativ prediktiv verdi for PET ved 12 måneder var 94 · 1% (95% KI 92 · 1-96 · 1); og 225 (11%) av 2126 pasienter fikk ekstra radiotherapy.INTERPRETATION: Behandling med seks sykluser av BEACOPP (eskalert) etterfulgt av PET-guidet strålebehandling var mer effektive i forhold til frihet fra behandlingssvikt og mindre giftig enn åtte sykluser av samme kjemoterapi regime. Derfor bør seks sykluser av BEACOPP (eskalert) være behandling av valget for avansert stadium Hodgkins lymfom. PET gjort etter kjemoterapi kan veilede behovet for ytterligere strålebehandling i denne setting.FUNDING: Deutsche Krebshilfe og den sveitsiske føderale Government.Copyright © 2012 Elsevier Ltd. Alle rettigheter reserved.Comment inEscalated BEACOPP i avansert Hodgkins lymfom. [Lancet. 2012] eskalerte BEACOPP i avansert Hodgkins lymphoma.Casasnovas O, Coiffier B. Lancet. 2012 Mai 12; 379 (9828): 1767-8. Epub 2012 4 april.

 

 

  • Moncler Sommerdun
  • Moncler Jacket
  • Moncler Til Salg
  • Moncler Jakke Herre
  • Moncler Forhandler Norge
  • Moncler Jackets Women
  • Moncler Online Shop
  • Moncler Dunjakke Salg
  • Moncler Jackets Men
  • Moncler Maelle